BASS, Duitse kwaliteit draadsnijders.

BASS is een dynamisch familiebedrijf die al meer dan 70 jaar producten voor industriële, efficiënte draadproductie ontwikkelend en produceert voor de precisie wereldmarkt waaronder bedrijven uit de auto- en ruimtevaartindustrie, evenals de werktuigbouw en medische technologie

BASS producten

BASS biedt een uitgebreid en gevarieerd assortiment gereedschappen voor het bewerken van interne schroefdraden. Hoge procesbetrouwbaarheid en het verlagen van uw proceskosten staan ​​bij BASS centraal. De hoogwaardige draadsnijders van BASS in het diameterbereik van 1 tot 64 mm zijn in de wereldmarkt toonaangevende producten. BASS draadsnijders worden geproduceerd van de basismaterialen HSSE-PM en VHM.

 

Over BASS Tappen

BASS is een familiebedrijf met als een van hun sterkste punten innovatieve kracht en de onvoorwaardelijke wil om hun prestatievermogen voor BASS klanten ten volle te benutten.

Efficiënte werkprocessen en strakke organisatorische kanalen stellen BASS in staat om klantverzoeken direct in onze hoogwaardige producten te vertalen. Dit maakt BASS een bewezen en betrouwbare partner voor uw gereedschappen assortiment voor de productie van binnen schroefdraad.

BASS Tappen Kwaliteitsbeleid

Tapgereedschap van het merk BASS voor het produceren van binnen schroefdraad staan ​​voor consistentie en de hoogste kwaliteit wereldwijd. Met een state-of-the-art productiefaciliteit verzekert BASS zich van optimale omstandigheden voor de productie en ontwikkeling van de beste tapgereedschappen. BASS hanteert een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem volgens EN ISO 9001: 2015 en VDA 6.4.

BASS, 10 nanometer meten

BASS heeft gedurende jaren onderzoeks- en ontwikkelingswerk een uiterst nauwkeurig gereedschapsmeetsysteem ontwikkeld. “IF-ToolPrecision”. Dit systeem maakt de nauwkeurige meting van gereedschappen in slechts één proces en de automatische 3D-weergave mogelijk. Vorm, ruwheid en contour inclusief rondheid van de gereedschappen worden gemeten met een precisie van 10 nanometer, dat wil zeggen tien miljoensten van een millimeter. Qua functie en precisie is dit meetsysteem wereldwijd uniek. IF-ToolPrecision biedt BASS veel voordelen bij de ontwikkeling, ontwerp en de productie van zeer nauwkeurige draadsnijgereedschappen.

Contact gegevens:

blankerstools.nl
Kromme Steenweg 19
5707 CA Helmond
0492 538 106
verkoop@blankerstools.nl
KVK 17171748
BTW: NL001688160B34

Neem contact op: