BECK TOOLS

Al meer dan 100 jaar staat de naam BECK voor traditionele deugden, zoals betrouwbaarheid, kwaliteit en precisie. In de loop van de decennia heeft het traditionele bedrijf uit het Duitse Schwäbische Alb zich ontwikkeld tot een toonaangevende producent van precisiegereedschap. BECK is de specialist voor de fijne bewerking van boringen met behulp van multi-bladed ruimers.

Met BECK is kwaliteit gewaarborgd

Met haar assortiment en jarenlange ervaring heeft BECK wereldwijd naam gemaakt in de automobiel- en machinebouwsector.

BECK staat voor de hoge kwaliteit en de precisie van haar producten. BECK biedt zijn klanten een breed productassortiment voor betrouwbare en kostenbesparende bewerkingsprocessen.

Het assortiment bestaat uit gestandaardiseerde ruimers volgens DIN/ISO normering vervaardigd van HSS-E of hardmetaal, hoogwaardige ruimers van volhardmetaal of met gesoldeerde messen en moderne vervangbare kopsystemen. Verzinkboren en gereedschappen maken het programma af.

Alle hoogwaardige producten van BECK zijn natuurlijk “Made in Germany” en altijd uit voorraad leverbaar. Zelfs middelgrote maten en speciale pasvormen kunnen snel worden geleverd. Daarnaast biedt BECK ook tal van individuele hulpmiddelen op maat.

BECK, uw partner in verzinken

Hoogwaardige, innovatieve producten in combinatie met hoge beschikbaarheid en absolute klantgerichtheid maken van BECK de betrouwbare partner voor ruimen en verzinken. Met de introductie van de EUC-Speed verzinkers zet BECK de standaard in de markt.

Contact gegevens:

blankerstools.nl
Kromme Steenweg 19
5707 CA Helmond
0492 538 106
verkoop@blankerstools.nl
KVK 17171748
BTW: NL001688160B34

Neem contact op: